Zahvala in krik na pomoč iz Nubskih gora...

Zahvala in krik na pomoč iz Nubskih gora...


Zahvala in krik na pomoč iz Nubskih gora...
Pred kratkim sem se vrnil iz Južnega Sudana, kamor sem v imenu Humanitarne ustanove H.O.P.E. (tako kot pred tedni Tomo Križnar, ki je še vedno tam), dostavil novo pošiljko opreme za ogrožene civiliste v Nubskih gorah. Domačini se vsem Vam, ki ste sodelovali pri pomoči iskreno zahvaljujejo!!! Omogočili smo jim, da sami kričijo na pomoč in obveščajo svetovno javnost!

Humanitarna ustanova H.O.P.E. je porabila zbrana sredstva za nakup kamer, satelitskega interneta in druge opreme, ki smo jo dostavili na najbolj ogrožena področja v Sudanu. Ob pomoči Toma Križnarja in opreme, ki smo jo donirali Slovenci, je bil svet seznanjen o genocidu nad staroselci v Nubskih gorah, Darfurju in drugih ogroženih predelih v Sudanu. Vsi večji svetovni mediji objavljajo poročila in fotografije, ki jih zdaj lokalno prebivalstvo lahko pošilja samo.

Dodatno opremo pa še vedno potrebujejo prebivalci v Nubskem gorovju, ki jih letala dnevno bombardirajo. To je dokumentirano s fotografijami in teksti na strani www.tomokriznar.com in www.hope.si Skoraj dnevno prihajajo nova poročila o tem...

V kolikor vam razmere dopuščajo, vas Vljudno naprošamo za donacije! Vsak evro šteje in vsak evro bo porabljen izključno za pomoč ogroženim civilistom! Vabljeni tudi k podpisu peticije in osveščanju javnosti o grozodejstvih v Sudanu.

V imenu ogroženih in v svojem imenu se vam tudi jaz zahvaljujem za pomoč,

Klemen Mihelič

DONACIJE


Video:

http://www.slotraveler.com/charities/show_item/727/Video-posnetki-po-bombnih-napadih-v-Nubskem-gorovju.html

Slike:

http://www.slotraveler.com/gallery/index/1%20NUBA%20MOUNTAINS%20June-July%202011.html

Peticija:

http://www.avaaz.org/en/sudan_enough_is_enough/?fp

Vse novice