KOLEDAR 2017 - ustanova Tomo Križnar in H.O.P.E.

Tomo Križnar
KOLEDAR 2017 - ustanova Tomo Križnar in H.O.P.E.

Tudi letos vam predstavljamo žrtvovane, iztrebljane, najbolj pozabljene soljudi  v Sudanu. In tokrat tudi  v novi in odcepljeni Republiki Južni Sudan. 

Zaradi nove vojne med predsednikom Republike Južni Sudan in vodjem Dink Salva Kirrom in podpredsednikom in vodjem Nuerov Riekom Macharjem, ki je izbruhnila junija letos in zdaj onemogoča gibanje po celi novi državi in tudi prehod čez mejo na severu, pa tudi zaradi politike EU, ki je poleti nakazala Omarju Bashirju 165 milijonov evrov za nadzor sudanskih meja in trgovine z begunci in preprečevanje bežanja čez Saharo in Sredozemsko morje v Evropo, je po novem zdaj dostop v Nubske gore, Modri Nil in Darfur še težji. Morda celo onemogočen. Morda se v novem letu 2017 ne bomo mogli več vrniti nazaj. . Morda v novem letu 1917 čaka Nube v Kauniaru in Komoganze v Modrem Nilu prva »dokončna rešitev vprašanja staroselcev«.

Razglasitev nadnacionalnega naravnega kulturnega parka, za katero se zavzemamo v Ustanovi Tomo Križnar in humanitarni organizaciji Hope, in zaposlitev dronov – brezpilotnih letal, ki utegnejo varovati staroselce pred divjimi lovci podobno kot že varujejo divje živali  ponekod v Afriki, je morda in  vsaj začasno – najboljša  reširev za pol milijona najbolj nedolžnih ljudi na Zemlji.

Prosimo pridružite se nam in pomagajte s svojim prispevkom dokončati montažo dokumentarnega filma »Droni nad koreninami človeštva«. S tem filmom bodo žrtvovani na tem žrtveniku celega planeta mogoče še uspeli priklicati na pomoč pozornost še občutljivih ostalih soljudi. 

Cena: 9 EUR plus poštnina

Naročila na: narocila@tomokriznar.com


Plačilo na TRR Ustanove Tomo Križnar 
TRR: SI56 0510 0801 3175 987, BIC:ABANSI2X (račun bo priložen k pošiljki)

Vaš prispevek bo namenjen postprodukciji novega dokumentarnega filma "Droni nad koreninami človeštva".

 

Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar
Tomo Kriznar

Vse novice