Ljubljana,

Dobrodelni dogodek (T)rohnenje 2022

Tomo
Dobrodelni dogodek (T)rohnenje 2022

Spoštovani

V torek 8.novembra vas vabimo na dobrodelni dogodek, ki ga imenujemo (T)rohnenje 2022:

Program:
- 18.00 premiera dokumentarnega filma Trohnenje 2022 (Ustanova Toma Križnarja)
- 20.00 - 23.00 koncert slovenskih in afriških glasbenikov

Rohnimo na pomoč gobavcem v Nubskih gorah in Modrem Nilu v Sudanu, ki vsem našim poskusom spraviti do njih zdravila po legalni poti navkljub - po petih letih še naprej živi trohnijo.
Zbiramo za terensko vozilo, ki bo dr.Tomu Cateni v vojni coni v Sudanu pomagalo voziti gobave bolnike na zdravljenje v Bolnico matere usmiljenja.

Častni pokrovitelj dobrodelnega dogodka je predsednik RS gospod Borut Pahor. Povezovala bo igralka Liza Marijina ("Prasica, slabšalni izraz za žensko", ...)

Glasbeniki se na poziv umetniškega vodje Igorja Leonardija tokrat odzivajo že četrtič od leta 2000. Najprej smo zbirali za vrtalni stroj za iskanje vode v Darfurju. Ko se je začela nova vojna v Nubskih gorah in Modrem Nilu za kamere, računalnike in satelitske modeme za prenos posnetkov na net. Vsakic smo podprli najbolj nedolžne in najbolj ranljive.

V veliko moralno podporo nam bo, če si boste v plimi vaših obveznosti vzeli čas za dobrodelni dogodek, ki ima za cilj priklicati na pomoč agencije OZN z mandatom in misijo za to.

Prosimo širite to vabilo.


Lep pozdrav Tomo in Bojana Pivk Križnar z ekipo

Vse novice