LOKALNO VESELJE ZA GLOBALNO SREČO!

LOKALNO VESELJE ZA GLOBALNO SREČO!
http://www.moja-moja.si/zamalesrcke.php


LOKALNO VESELJE ZA GLOBALNO SREČO!

Spletna licitacija in predbožično druženje s prodajo izdelkov za slovenske in darfurske otroke


Skupinica slovenskih ustvarjalk se je odločila, da izvede spletno licitacijo literarnih in umetniških izdelkov, ki so jih same izdelale, izkupiček pa v celoti nameni v dobrodelne namene. Ustvarjalke prihajamo iz različnih vetrov, poleg ljubezni do kreativnega izražanja pa nas druži tudi odgovornost do sveta, ki nas obdaja. 

Katja Klepec Štalec s torbicami lastne znamke Moja-moja, Alenka Žumbar Klopčič s svojimi ekoknjigami, ilustratorke Marta Bartolj, Nina Meglič in Sara Koncilja s svojimi ilustracijami, Jerneja Pavček s knjigo Čarobna voda in Andreja Krašna z ročno izdelanim nakitom bomo od 3. do 10. decembra 2012 na spletni strani www.facebook.com/mojetorbice zlicitirale skupaj več kot 70 izdelkov, neprodane izdelke pa bomo ponudile naprodaj na predbožičnem druženju v Vrtcu Zvezdica na Rakovniku v petek, 14. decembra 2012, ob 16. uri. Za dogajanje v vrtcu bodo poskrbele vzgojiteljice in otroci pod vodstvom Taje Tatjane Berk, zapela pa nam bo tudi pevka Teja Saksida. 

Celoten izkupiček od spletne licitacije in od prodaje v Vrtcu Zvezdica bomo namenile v enakovrednem razmerju (50:50) Zvezi prijateljev mladine Slovenije za socialno ogrožene otroke doma in humanitarni organizaciji H.O.P.E., ki pomaga ljudem v Darfurju. Bodite tudi vi del naše dobrodelne prednovoletne zgodbice! Naj lokalno veselje riše globalno srečo!

Spletna licitacija bo potekala na Facebook strani MOJE TORBICE od 03.12. do 10.12.2012. 

Druženje z otroško igrico bo potekalo v vrtcu Zvezdica na Rakovniku (Ljubljana) v petek 14.12.2012 s pričetkom ob 18. uri. Vse novice o dogajanju bodo kmalu objavljene na tej strani.



Za male srcke

All news articles